Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) te Arnhem (2011 – 2012)

Doel van opleiding was op de eerste plaats het op de hoogte brengen van de allernieuwste trends, toepassingen, media en middelen op het gebied van online communicatie, waaronder uiteraard Sociale Media.

Een tweede belangrijke component was de opdracht aan mij om binnen de drie communicatiedomeinen (Marketingcommunicatie/Internetmarketing, Interne communicatie en Externe communicatie), in mijn eigen organisatie aan de hand van scans te bepalen waar de organisatie staat in haar online ontwikkeling, waar de organisatie heen wil en welke weg er gevolgd moet worden om tot gewenste, nieuwe resultaten te komen. In dit component kwam mijn „digitale adviseur- schap‟ aan bod.

Lees meer: Post HBO - Online Communicatie Adviseur

Hogeschool Hanzesteden te Deventer (2002 – 2003)

Doel van de opleiding was het opleiden van deskundigen met een overall view op het terrein van eBusiness. Naast advisering van het management over mogelijkheden en consequenties van eBusiness, ging de deskundige ook het middenkader informeren en ondersteunen bij de invoering van eBusiness activiteiten en niet te vergeten moest ik ook de web manager en de IT medewerkers kunnen ondersteunen bij de technische realisering.

Lees meer: Post HBO – eBusiness