Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Hieronder een overzicht van al mijn werkgevers waar ik voltijd heb kunnen werken.

The Webmen is een flexibel, snel en pragmatisch full service internetbureau. Het werk is technisch perfect en ziet er nog mooi uit ook. Deze no-nonsense aanpak is intact gebleven. Ook al werken ze nu met gemiddeld 15 man in een fijn pand in het centrum van Apeldoorn. Of het nu deel uitmaakt van The Webmen's dienstenpakket of dat ze hier het wiel nog voor moeten uitvinden, The Webmen bedenkt en maakt alle digitale oplossingen die uw product of merk aan de man brengen.

Adwise is een full service internetmarketingbureau gevestigd in Almelo. Adwise is sterk in de ontwikkeling van internetmarketing strategieën en concepten, de ontwikkeling en optimalisatie van websites, webshops, mobiele websites & Apps en de inzet, beheer en optimalisatie van internetcampagnes.

MatchMinds is specialist om de online dienstverlening en kennismanagement van haar klanten te verbeteren. Ze helpt haar klanten met het beter vindbaar maken van informatie, met het interactie ontwerp en met het beter en helderder communiceren met de klanten van haar klanten.

Enorm Beheer b.v. is een dochteronderneming van Nicovij u.a.. Enorm Beheer b.v. houdt zich bezig met de exploitatie van het Enorm winkel- en marketingconcept. Dit concept is gericht op het bewerken van de consumentenmarkt, ofwel de niet bedrijfsmatige gebruikers. Voor de bedrijfsmatige gebruikers exploiteert Enorm Beheer b.v. het Profnorm winkel- en marketingconcept. Er is nadrukkelijk sprake van een winkel- en marketingconcept, omdat Enorm en Profnorm meer zijn dan een winkelformule en aanzienlijk meer vrijheid biedt aan het zelfstandig en creatief ondernemerschap dan een franchisecontract.

Interservices b.v. is een dochteronderneming van Enorm Beheer b.v.. Om de samenwerking tussen Nicovij u.a. en Enorm Beheer b.v. te kanaliseren en op de juiste wijze te exploiteren, waren onder Enorm Beheer BV een aantal dochterondernemingen verbonden, waaronder Interservices b.v. dat facilitair ICT-diensten verleende aan Nicovij u.a., Enorm Beheer b.v. en handelspartners.

Gedurende mijn studietijd heb ik verschillende stages afgerond. Deze varieerden in duur en belangrijkheid. Hoewel er niet altijd een opdracht uitgevoerd hoefde te worden is het me wel altijd gelukt om dit te doen.

In mijn vrije tijd, help ik een stichting en een dansschool in de online communicatie. Dit varieert van het opzetten en overdragen van een nieuwsbrief tot het opzetten en onderhouden van de websites.